Advertisement

KAJ: "NESIM JIJ KOMT TOCH UIT DE BIJL-mer?" | Nachtbrakers - CONCENTRATE

KAJ: Doneer via nachtvanhetkind.nl of SMS naar 1008 (dit is een gratis sms).
Wil jij kans maken op de pyjama van Jeroen?

De nachtbrakers Nesim Najih en Kaj van der Ree stellen BN’ers midden in de nacht voor een keuze om een hilarische activiteit uit te voeren: In deze speciale aflevering van Nachtbrakers verrast Jeroen Holtrop zijn goede vriend Thijs! Geheel in de Nachtbrakers stijl wordt hij van bed gelicht om vervolgens door Jeroen voor het blok te worden gezet.Wordt het Fifa spelen in de binnenstad van Delft met Kaj of kiest hij voor de activiteit van Nesim Axe Throwing? Check nu de video om daar achter te komen!

Je zou Jeroen kunnen kennen van Judge me Niet, PowNews of van zijn YouTube kanaal Jeroen & Co

Dit zijn de BN’ers en YouTubers die wij afgelopen seizoenen wakker hebben gemaakt: Emma Wortelboer, Kalvijn, Igmar Felicia, Monica Geuze, Sophie Milzink, De Latooys, Freddy Moreira, Maan, OnneDi, Dio, KingAlert, Jeroen van Holland, Gwen van Poorten, Marije Zuurveld, Koen Kardashian, Qucee, Nina Warink, Milan Knol, Petrus & Queen of Jetlegs.

Nesim Najih komt uit het Nederlandse artiesten- en presentatie duo Supergaande en maakt samen met Qucee diverse komische series op hun YouTubekanaal, zoals Accepteer de Punchline, straatinterviews & het Rad van Supergaande:

Daarnaast heeft Nesim ook nog een eigen YouTubekanaal waar hij podcasts op plaatst:


Kaj van der Ree is radio-dj bij 3FM, presentator bij Concentrate en YouTuber:

De Nachtbrakers Nesim Najih en Kaj van der Ree stellen BN’ers midden in de nacht voor een keuze om een hilarische activiteit uit te voeren: kiezen ze voor het idee van Nesim of van Kaj? Kom erachter waar jouw favoriete influencer zijn bed voor uitkomt!

Volg ons via:
Instagram :
Facebook :
Website :

#Concentratenl #Nachtbrakers #NachtvanhetKind

Concentrate,nl,ConcentrateNL,Kaj van der Ree,Kaj Gorgels,vlog,Nederlands,judge me niet,kajstypetjes,kaj van der ree,kaj gorgels,nederlands,concentratenl,instagram,nachtbrakers,wakker maken,s nachts,influencer,wakker worden,jeroen holtrop,jeroen holtrop ismail,jeroen holtrop in elkaar geslagen,jeroen holtrop powned,jeroen holtrop boef,jeroen holtrop joey bravo,jeroen holtrop lena,brandon hofstra,tim van maanen,jeroen & co.,

Post a Comment

0 Comments