Advertisement

STIEKEM IN ANDERE HOTELS RONDKIJKEN! - De Nagelkerkjes #347

STIEKEM IN ANDERE HOTELS RONDKIJKEN! - De Nagelkerkjes #347 ✅ De reacties onder deze dagvlog zijn helaas zonder reden uitgeschakeld door YouTube. Als je graag een reactie wilt plaatsen, dan kan dat gewoon onder de bijbehorende communitypost:

πŸ’• ABONNEER JE G R A T I S OP ONS KANAAL:
πŸ•“ ELKE DAG OM 16.00 UUR EEN NIEUWE VIDEO!

Vandaag ook weer heerlijk uitgeslapen. We werden door junior gewekt om 9.30 😳. Na het ontbijt zijn we naar het strand gegaan. Het was wat bewolkt vandaag maar wel 32 graden. Jan is met Noud, Merel en Madelief met de vlogcamera gaan kijken bij de naast liggende hotels. Vanmiddag bij het verwarmde zwembad gezwommen. Daarna hebben zijn we naar de kamers gegaan en een douche genomen. Om 20.00 gaan eten en nog een drankje gedaan bij de bar. Weer veel gekaart vandaag. Morgen willen ze (oudsten) met zo'n band achter een boot op de zee gaan. Ben benieuwd.

#vakantievlog #hotelbezoek #stranddag

*****

VOND JE DEZE VIDEO LEUK!?

πŸ‘ Geef dan een duimpje omhoog
πŸ†• abonneer je GRATIS en...
πŸ”” klik op het belletje!

Zo mis je nooit meer een video!

✉️ WE VINDEN HET SUPER LEUK OM FANMAIL TE ONTVANGEN

Fanmail De Nagelkerkjes
Fenkelstraat 33
4731 JA Oudenbosch

❤️ VOLG ONS ONLINE





πŸ“Έ Heb je een foto van of met ons? Gebruik #DENAGELKERKJES

salamander gevonden,schelpen zoeken,zwemmen in de zee,zwemmen naar een vlot,hotel binnenlopen,ijsje eten,duiken in het zwembad,familiehotel,mama pranken,vakantievlog,vrijdagvlog,een huis vol,de nagelkerkjes,

Post a Comment

0 Comments