Advertisement

Μόνικα Δενδρινού - professional coach AC- Διάλεξη με θέμα 'Υγεία & coaching'

Μόνικα Δενδρινού - professional coach AC- Διάλεξη με θέμα 'Υγεία & coaching' Το Ελληνικό Ινστιτούτο Coaching με τον κύκλο διαλέξεων "Αυθεντικό Coaching για όλους", δίνει την δυνατότητα πληροφόρησης του κοινού ως προς το αυθεντικό coaching και τις εφαρμογές του στην σύγχρονη κοινωνία.

Η διάλεξη με θέμα "Υγεία & coaching - Ο δυναμικός τρόπος ζωής ενάντια στην ασθένεια και το γήρας" στηρίζεται σε έρευνες του senior professional member of Hellenic Institute of Coaching, κας Μόνικας Δενδρινού, σχετικά με την υγεία, την ευεξία, τους στόχους ως προς την πρόληψη, την διατήρηση και την ανάπτυξη, αλλά και τη δημιουργία καλύτερης ποιότητας εφ' όρου ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό, η διαδικασία του αυθεντικού coaching είναι αναγκαία για την αλλαγή του τρόπου σκέψης και αντίληψης, ότι σε μεγάλο βαθμό, η καλή υγεία και η ευεξία μπορούν να επιτευχθούν με την αλλαγή απλών, καθημερινών συνηθειών.

Αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε ποιότητα ζωής μέχρι τα βαθιά γεράματα, θα πρέπει να επενδύσουμε στην πρόληψη και αγωγή υγείας προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

#HellenicInstituteofCoaching#υγεια#ευεξία#ποιοτηταζωης#ισορροπια#φυσικήδραστηριότητα#ασκηση#coaching

υγεια,ευεξία,ποιότητα ζωής,ισορροπία,coaching,Hellenic Institute of Coaching,φυσική δραστηριότητα,άσκηση,

Post a Comment

0 Comments