Advertisement

Programa 06: Novatades, una taca sospitosa i nens Disney

Programa 06: Novatades, una taca sospitosa i nens Disney Venim a fer més feliç el vostre mediocre dimarts amb una dosi d'històries sobre les novatades: n'hi ha de bones i de dolentes, però al final, ja ho sabeu, en aquest programa ho convertim tot en rialles. Primeres vegades, semen a la cara, migdiades a llocs estranys i altres anècdotes d'universitat.

També tenim, avui i a partir d'ara cada dimarts, la Marta Montaner, que ens parla dels nens Disney i insulta una mica en Joan i la Juliana.

En Joan, descontrolat i amb unes diapositives dignes del seu aprovat just i molt recent a la carrera d'ambientals, ens porta una petita explicació de que merdes està passant amb el nostre planeta.

En Carandell presenta, perquè amb prou feines sap fer gaire més, i la Juliana ens il·lumina amb la seva bellesa ja adulta i les seves intervencions dignes d'experta.

adolescents,icat,catalunya radio,roger carandell,marta montaner,joan grive,juliana canet,catala,lios,virginitat,disney,medi ambient,lavabos,canvi climatic,ub,uab,universitat,novatades,

Post a Comment

0 Comments