Advertisement

DENNIS SCHOUTEN BANGER VOOR NESIM, DAN VOOR SLANG😂 | Blindspot - CONCENTRATE

DENNIS SCHOUTEN BANGER VOOR NESIM, DAN VOOR SLANG😂 | Blindspot - CONCENTRATE In deze Blindspot: Dennis Schouten. Hij zegt nergens bang voor te zijn en wij stellen hem op de ultieme proef. Check het nu! Abonneer je hier:

Deze week blinddoeken we Dennis Schouten. In deze blindspot vertelt hij over het vreemdgaan van zijn ex, over hoe het is om met hem te daten en al zijn tinder ins and outs. Natuurlijk heeft Nesim ook nog een verassing voor het geregeld. Dennis zegt nergens bang voor de zijn en daarom liggen er een gigantische slang en een bak vol kakkerlakken op hem te wachten. Zou Dennis deze blindspot aandurven? Check het nu in de deze blindspot!


Dennis staat bekend als een brutale jongen met een uitgesproken mening. Sinds 2016 werkt hij als verslaggever voor PowNed en sinds 2018 maakt hij ook reportages voor Veronica Inside.

Dit zijn de BN’ers en YouTubers die jij in Blindspot hebt gezien: Holly Brood, Nesim Najih, Kaj Gorgels, Nanne Meijer, Monica Geuze, Kaj van der Ree, Stefan Jurriens, Bobbie Bodt & Maradonnie, Nina Warink, Marije Zuurveld, Dave Roelvink, Josylvio en Koen Kardashain.

Check hier de vorige Blindspot met Koen Kardashian: bit.ly/BlindspotKoenKardashian

Nesim ook nog een eigen YouTubekanaal waar hij podcasts, vlogs en challenges op plaatst:


Marije Zuurveld heeft haar eigen YouTubekanaal en presenteert ook voor Concentrate Velvet:


Kaj van der Ree is radio-dj bij 3FM, presentator bij Concentrate en YouTuber:

Playlist Blindspot:

Kaj van der Ree, Nesim el Ahmadi en Marije Zuurveld zetten in het nieuwe seizoen van 'Blindspot' alles op alles om hun gasten te verrassen met iets wat ze nooit zullen vergeten. Dit seizoen zetten de presentatoren niet elkaar voor het blok, maar verschillende BN’ers. De desbetreffende gast weet van niks en wordt met een blinddoek en koptelefoon naar een onbekende locatie gebracht. Als de blinddoek af gaat zal hij on the spot een opdracht moeten uitvoeren. Er is op dat moment geen weg meer terug.

Volg ons via:
Instagram :
Facebook :
Website :

#Concentratenl #Blindspot #DennisSchouten

Concentrate,nl,ConcentrateNL,Kaj van der Ree,vlog,Nederlands,kajstypetjes,blindspot,dennis schouten,dennis schouten vriendin,dennis schouten tia,dennis schouten jensen,dennis shouten tinder,tinder,dennis schouten daten,dennis schouten powned,powned,Nesim Najih,Nesim el ahmadi,tinderdate,kakkerlakken,Fear factor,Veronica Inside,slangen filmpjes,pranks,prank video,Dennis schouten bang,Dennis schouten angst,powned dennis,pownews,

Post a Comment

0 Comments